Val av semestermål

Nu har tiden för min årliga semester kommit och jag är verkligen nyfiken på vad för resor det finns att välja ibland i år. Jag brukar inte vara ledig under sommaren i och med att livet känns så bra och skönt under denna årstid i vilket fall. Istället åker jag iväg på resor när det är kallt och man helst av allt bara vill sitta framför en brasa och mysa i väntan på sommarvärme. Jag har en hel del semester att ta ut i år och kanske skulle man slå till med en ordentlig resa riktigt långt bort. Jag vet inte riktigt vad som ligger riktigt långt bort och samtidigt känns roligt att åka till, men det finns ju allt fler reportage om resor så det borde gå rätt enkelt att hitta någonting som kan passa.

Ett år var jag nere i Kina och reste omkring. Det går nog inte riktigt att kalla detta för EN resa utan en bunt resor som råkade komma snabbt inpå varandra. Det var en riktigt rolig upplevelse som jag nog kommer att minnas i alla år som kommer. Rutten gick genom en rad olika delar av landet och jag hann vara med om allting från mindre byar till Peking. Det är ett väldigt stort land, så det är verkligen en mängd kulturer som samsas inom samma nation. Jag tycker det är fantastiskt när man verkligen får uppleva någonting ovanligt och det blir säker fler resor där under åren som kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *