Besök ö destinationen Aruba

Aruba som resedestination förändras ständigt med att nya hotell som införs regelbundet. Det är mycket viktigt att ha en plan för Aruba innan du gör din resa, eftersom området ändras ofta. Det finns fyra huvudöar i Aruba skärgård: Aruba, Carriacao, Santo Domingo och Antigua. Den fjärde ön, Antigua, är den största ön och den äldsta. Klimatet i Aruba är måttlig med en genomsnittlig, konsekvent, varm temperatur under hela året.

Den näst största ön är Carriacao, som ligger sydost om Aruba. Öarna som utgör Carriacao är de äldsta och den tredje äldsta är Santo Domingo. Öarna får den största befolkningen under vår- och sommarmånaderna när amerikaner och européer reser hit för att undkomma den hårda vintersäsongen. Ett besök på dessa öar under sommaren är mycket avkopplande. Den tredje största ön är Aruba, som ligger mellan Venezuela och Kuba. Aruba skiljs åt av Carriacao öarna från Santo Domingo, som är den största ön. Den tredje ön är mer som en stor halvö med branta sluttningar och en liten platt dal i mitten av den. Den fjärde ön är Antigua, som är mindre än de andra två. Antigua har några spektakulära stränder, och är hem för några vackra hotell. Dessa orter är idealiska för dig som gillar att stanna hemma men ändå vill ha en exotisk tropisk ö upplevelse. De ger också några utmärkta shoppingmöjligheter, och de är alltid trångt under helgerna.

Boka via resebyrå

Många resebyråer, både privata och kommersiella, kommer att tillhandahålla sina tjänster till Aruba skärgård. Du kan boka en resa antingen på internet, via en resebyrå eller per telefon. Bokning via en resebyrå kan vara lite dyrare, men det är bekvämare och om du befinner dig sent till din resa finns det oftast någon att ringa för att organisera det. Det bästa sättet att boka en semester via en resebyrå är att gå online. De flesta av dem kommer att ha online webbplatser där du kan boka ditt flyg, boende och andra researrangemang. Många människor bokar sina Aruba semester genom dessa platser eftersom de sparar dig besväret med att resa runt och sedan hantera bokning av flygplatsen och hotellbokningar. Å andra sidan är det möjligt att boka via en privat byrå. De flesta människor som reser till Aruba föredrar att ha en semester på de södra öarna, även om de norra är populära också. Om du funderar Aruba då är det mycket viktigt att vara säker på att du får en bra affär på dina flygningar. Försök att ringa flygbolaget direkt, särskilt flygbolaget som flyger de viktigaste flygbolagen till Aruba skärgården, eftersom de kommer att kunna ge dig goda råd om priser och den bästa tiden att flyga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *